Klasika pro cukrářskou výrobu - karamelizované kondenzované mléko. Použití do cukrářských výrobků, krémů a dalších specialit.
CARAMELO CONDÉ je již zkaramelizované kondenzované mléko, které je nezbytným doplňkem cukrářských výrobků, krémů a dalších specialit. Po dlouhá desetiletí si hospodyňky před přípravou samotných karamelových specialit byly nuceny klasické kondenzované mléko dvě až tři hodiny vařit, aby dosáhly tzv. karamelu. S CARAMELO CONDÉ ušetříte čas i peníze.
Praktické otevírání "easy open".
Skladování: uzavřené skladujte při teplotě do 24°C, po otevření skladujte při teplotě od +2 °C do +8°C, spotřebujte do 3 dnů.
Složení výrobku:Mléko, cukr. Karamelizováno. Obsah tukuprosté mléčné sušiny min. 18 % hm. Obsah tuku min. 6 % hm.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 1050 g |
Barva | Hnědá |
Příchuť (aroma) | Karamel |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 1217 kJ |
Energetická hodnota | 288 kcal |
Tuky | 6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4 g |
Sacharidy | 53 g |
- z toho cukry | 53 g |
Bílkoviny | 5.5 g |
Sůl | 0.17 g |