Tmavá poleva v peckách se snadno rozpouští. Výhodou je, že si můžete sami určit množství, které rozpustíte. Pecky vložte do nádoby, kterou můžete ponořit do hrnce s horkou vodou. Během rozpouštění polevu promíchávejte. Dejte pozor, aby se voda nezačala vařit, polevu by to mohlo znehodnotit. Také dbejte na to, aby se do polevy nedostala voda. Polevu můžete ředit přidáním 100% tuku.
Tmavou polevou můžete provádět jemné žebrování na světlých dortech, na bílou polevou nebo čokoládou přelitých dezertech, řezech, na roládách a dalších zákuscích. Polevou můžete přelévat bábovky a další pečivo. Hodí se i na dekorování vánočního a čajového cukroví.
Pro další dekorací zdobených zákusků a cukroví můžete použít buď kontrastní tmavou polevu anebo cukrové perličky a sypání. Po zaschnutí polevy můžete přidat originální efekt nástřikem barevného spreje. Na tmavé barvě skvěle vynikne bronzový nástřik, který zákuskům dodá luxusní vzhled.
Imitace hořké čokolády určená k dekorování cukrářských výrobků. Základem je rostlinný tuk podobný kakaovému máslu, má příjemnou čokoládovou chuť i vůni. Rychle se rozpouští, zůstává dlouho lesklý a je stabilní i při vyšších teplotách. Je velmi plastický, proto je vhodný pro kreativní zdobení moderních cukrářských výrobků a namáčení ovoce.
- Balení 10 kg
Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.
Složení výrobku:cukr, rostlinný tuk, kakaový prášek, odstředé mléko, emulgátory E322 a E476, aroma.
Parametr | Popis |
---|---|
Váha | 10000 g |
Druh čokolády | Hořká čokoláda |
Alergeny
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2284 kJ |
Energetická hodnota | 548 kcal |
Tuky | 35.2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 14.2 g |
Sacharidy | 49 g |
- z toho cukry | 47.5 g |
Bílkoviny | 4.7 g |
Vlákniny | 5.8 g |
Sůl | 0.1 g |